Hoe bereik ik het vaccinatiecentrum?

Het vaccinatiecentrum bevindt zich in kasteel Ten Bosse (voormalig restaurant/feestzaal D'Hulhaege, Karel Picquélaan 140, 9800 Deinze).

Met de fiets

Kom bij voorkeur met de fiets. Er is een ruime fietsparking voorzien vlak voor de ingang van het vaccinatiecentrum.

Openbaar vervoer

Je kan een belbus reserveren via www.delijn.be/nl/belbus of via tel. 09 211 91 91.
Er is een bushalte ('Deinze Hulhage') op 100 meter wandelen van het vaccinatiecentrum.

Vanuit Zulte kan je buslijn 75 nemen. Er is minstens één bus per uur, tijdens de ochtend- en avondspits zijn er meer. Vandaar ga je te voet via de Georges Martensstraat, Guido Gezellelaan en de Karel Picquélaan. Of je neemt de bus met lijnnummer 14 (Deinze-Drongen-Gent) of 86 (Deinze-Nevele-Bellem).

Voor alle info over busverbindingen: www.delijn.be.

Met de wagen

Er is een grote, gratis parking in Ten Bosse, vlak naast het vaccinatiecentrum. Volg de signalisatie ter plaatse. Voor de ingang van het vaccinatiecentrum wordt er een kiss-and-ridezone voorzien om minder mobiele personen af te zetten.

Volg de Kortrijksesteenweg richting Deinze. In Deinze sla je linksaf de Guido Gezellelaan in. Je slaat vervolgens de tweede straat rechts in: de Karel Picquélaan. Het vaccinatiecentrum bevindt zich op nummer 140. Je slaat links ‘Ten Bosse’ in om de ingang te bereiken.

Ik ben rolstoelgebruiker / een minder mobiele persoon en kan geen gebruik maken van eigen of openbaar vervoer

Dan kan je een beroep doen op de Minder Mobielen Centrale (MMC) om jou naar het vaccinatiecentrum te voeren en terug naar huis te brengen. Deze rit verloopt volledig kosteloos.

Een rit aanvragen kan door te bellen naar 09 397 12 21 of langs te komen in het Sociaal Huis, Staatsbaan 148 te 9870 Zulte.

Ik ben bedlegerig, minder mobiel, … en kan onmogelijk naar het vaccinatiecentrum komen

De eerstelijnszone Schelde-Leie bepaalt in overleg met de huisartsen wie thuis kan worden gevaccineerd. Je hoeft hiervoor zelf geen actie te ondernemen: we brengen je op de hoogte.