#ZulteVerlicht brengt warmte in Zulte

  • 13 januari 2021

Begin december lanceerde de gemeente de actie #ZulteVerlicht. Inwoners werden met de actie aangespoord om sfeer te brengen in de eindejaarsperiode om zo de donkere dagen te verlichten.
 
Het gemeentebestuur riep haar inwoners op hun huis en/of voortuin warm en gezellig aan te kleden onder het motto #ZulteVerlicht. Wie een foto instuurde en de meeste Facebook-likes wist te verzamelen, maakte kans op een Zultebon ter waarde van 50 euro.
 
Afgelopen maandag mochten Dirk Colpaert en Marleen Moerman uit deelgemeente Machelen hun Zultebon in ontvangst nemen. Dirk en Marleen kwamen als grootste winnaar uit de bus met 119 likes. Dirk is fier op de erkenning die hij via deze wedstrijd krijgt. Een mooie beloning voor het vele, maar leuke werk dat hij samen met zijn kleinkinderen verrichtte. Daarnaast sleepten ook 4 andere particuliere woningen en 5 handelszaken een Zultebon van 50 euro in de wacht, samen wisten zij meer dan 650 likes te verzamelen.

De gemeente wil niet alleen de winnaars van de actie bedanken, maar ook iedereen die sfeer bracht in de gemeente. Vele inwoners leverden een extra inspanning om warmte en gezelligheid te brengen. Ook de gemeentelijke verlichting blijft dit jaar langer in het straatbeeld. Het gemeentebestuur roept ook haar inwoners op om hun kerstverlichting en –decoraties nog tot eind januari te laten hangen.